Вутов: Освобождаването на Балтанов беше грозно и непрофесионално

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
19:34 / 24.09.2020
5932
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов направи доста интересен коментар за последните напрегнати събитията при "жълто-черните". Нападателят подписа вчера 3-годишен договор с унгарския Мезьокьовешд-Жори, а днес призна, че отдавна е искал да напусне "канарите" и няколко пъти е информирал за това ръководството..

"Доволен съм от трансфера, макар че последните събития и последствията да не бяха много приятни. Беше въпрос на време. Аз още след първия кръг от българското първенство бях заявил, че искам да отида в Унгария на нашите шефове, които не ги знам и кои са точно. Казах им, че имам оферта и искам да отида. Доволен съм, че съм тук. В крайна сметка всичко свърши, както исках аз. Надявам се да получа необходимите документи, за да мога да попадна в групата още утре“, заяви Вутов пред dsport.bg. След това той коментира и освобождаването на Лъчезар Балтанов и Иван Бандаловски:

"Това, което се случи с Лъчо Балтанов, е много грозно. Това беше много непрофесионално и грозно като постъпка с една от легендите на клуба в последните години, ако мога така да го кажа. Повечето хора в тези среди го познават като футболист, но и като човек. Той е прекрасен човек и не трябваше така да се случат нещата. При мен също не беше лесно. Дойде един момент, в който им казах, че искам да си тръгна. Те казваха нека мине този мач, нека мине следващият мач... Такава ни беше първата нагласа. Не беше лесно, но в крайна сметка в моя случай нещата се развиха и вече съм в друг европейски клуб".


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).