КПБП: Отново сме изправени до стената, съществуването на отбора ни е застрашено

Автор: Стойчо Генов
Коментари (21)
21:52 / 21.09.2020
9178
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с надъхваща декларация към "жълто-черната" общественост. Конкретният повод е предстоящия мач в Коматево срещу отбора на Левски.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса текста на КПБП:

Върнете страстта обратно!

След 108 години на радост и тъга, върхове и падения, големи победи и големи загуби Ботев Пловдив все още е неразделна част от живота на страшно много хора. Отбор, преминал през войни, смяна на политически режими, икономически сътресения, отбор все още притежаващ третата най-голяма и най-всеотдайната фенска маса в България.

Отново сме изправени до стената и съществуването на отбора ни е застрашено. Задължени сме да продължим делото на нашите предци. Няма как да заличим една светиня, преживяла толкова много! Дългът ни зове да преодолеем и този ад, заради предишните ни успехи и провали, заради безбройните сълзи от делириум и мъка на огромната част от пловдивчаните, интересуващи се от най-великата игра. 

Ще преминем и през това, каквото и да ни коства!

Няма да се откажем от Ботев Пловдив! Борили сме се и пак ще се борим!

Отправяме апел към жълто-черното семейство за пълно себераздаване в мача срещу Левски. Нека създадем един малък ад (малък заради капацитета на базата ни) за нашите противници и да оставим сърцата си по трибуните и на терена! 

Напред канари, победата е наша!


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).