Кой в Ботев ще вземе решение за оставката на Феро? Три са вариантите пред треньора

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
08:48 / 21.09.2020
7587
След подадената оставка от треньора на Ботев (Пд) Ферарио Спасов се очаква решение на ръководството на клуба. Официалният клубен сайт на "канарите" съобщи, че "решението на ръководството относно треньорския пост ще бъде обявено в следващите дни".

По-интересен е въпросът кой точно ще вземе това решение. Самият Феро неведнъж изтъкваше, че в момента единственият ръководител, който се появява на базата в Коматево, е прокуристът Асен Караславов.

ПФК Ботев обаче си има мажоритарен собственик и това е Сдружение ПФК Ботев. Би трябвало именно ръководното тяло на това сдружение да реши какво да прави с Феро.

За него съществуват три варианта - тръгва си окончателно от Ботев, връща се в ДЮШ на Ботев или остава на треньорския пост.

Вече се заговори, че най-подходящият вариант за изход от треньорската криза и назначаването на Петър Пенчев за наставник на представителния отбор. Засега обаче няма варианти за изход от управленската криза в клуба....


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).