Габи Петрова: Тук ще ври и кипи! Елате да вдъхнем кураж на любимото Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (20)
15:29 / 14.09.2020
10642
Спортист №1 на България за 2015 година Габриела Петрова ще подкрепи любимия си футболен клуб Локомотив (Пловдив) в мача на сезона срещу английския Тотнъм. Двубоят от втория предварителен кръг на Лига Европа ще се играе в четвъртък (17 септември) от 19 часа пред празните трибуни на стадиона в квартал "Лаута".

Известната българска лекоатлетка ще подкрепи черно-белите от улица "Цветан Лазаров", където феновете на тима ще имат възможността да наблюдоват мача на огромна видео стена.

"Намирам се на улица "Цветан Лазаров“, непосредствено до спортен комплекс "Локомотив“. Тук на 17 септември ще ври и кипи, защото любимият ми Локомотив приема отбора на Тотнъм в мач от Лига Европа. Елате да подкрепим заедно отбора, да се забавляваме и да вдъхнем кураж на любимия отбор", заяви Габриела Петрова в специално видео.

Вижте в прикачения файл какво още казва лекоатлетката на СКЛА Локомотив (Пловдив)!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).