След като не успя с Кайзер, Ботев опитва да върне в Коматево друг поляк

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:31 / 12.09.2020
6240
Ботев (Пловдив) готви два входящи трансфера, които в клуба се надяват да осъществят до дни. "Канарите" са решили да опитат да привлекат защитник и вратар. Двамата са от чужбина, като защитникът е французин. По-интересен е стражът, към когото са се насочили жълто-черните.

Става въпрос за поляка Адам Стаховяк, който игра в Ботев от 2013 до 2015 година и има 76 мача под рамката. Информацията е на "Тема спорт" и е доста противоречива, най-вече поради факта, че в момента няма яснота кой точно ръководи клуба. Оперативният шеф все още е Асен Караславов, но решенията би трябвало да се одобряват от представители на Сдружение ПФК Ботев, което е мажоритарен собственик с 61 процента от акциите.

От Сдружението обаче на практика блокираха вписването в Търговския регистър на новия Съвет на директорите, след като Борис Гиздаков и Тервел Златев се отказаха от местата си в него.

Иначе Адам Стаховяк вече е на 34 години и в момента е без отбор, след като се раздели с турския Денизлиспор. Преди време се заговори, че от Ботев опитват да си върнат друг полски вратар - Даниел Кайзер.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че той предпочете да напусне Шльонск (Вроцлав) и подписа договор за 2 години с изпадналия от Екстракласата тим на Арка (Гдиня).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).