Бруно: Никакво пазене! Срещу Лудогорец пускам състава за мача с Тотнъм

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
09:59 / 12.09.2020
6209
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде ясен отговор дали ще пази основните си футболисти в днешния двубой срещу Лудогорец. Супердербито от 5-ия кръг на Първа лига между шампиона на страната и носителя на Купата и Суперкупата на България е тази вечер от 21 часа в Разград. В четвъртък (17 септември) пък е възловият двубой на черно-белите срещу Тотнъм в Лига Европа. 

"Очаквам труден мач, както е винаги, когато се изправим срещу Лудогорец. Разградчани имат индивидуална класа, а начело на тима е много добър треньор. Мисля, че те са един от най-силните отбори на Балканите. В Разград се работи много професионално и има доста качество в Лудогорец. Ще ни бъде много трудно, но и ние сме подготвени. Започнахме добре сезона и се намираме във форма. Ще направим всичко възможно да излезем победители от двубоя", заяви Акрапович, цитиран от "Тема спорт".

"Няма причина да пазя отбора си за двубоя с Тотнъм. Мачът ни с англичаните в Лига Европа е в четвъртък, а от събота до тази среща има достатъчно време съставът да се възстанови и да намери сили да изиграе добър двубой с англичаните. Така че с този състав, с който ще играем срещу Лудогорец, ще излезем и в срещата с Тотнъм. Единственият, който ще ни липсва, е Давид Малембана. Останалите играчи са на мое разположение и ще разчитам на тях за двубоя", добави наставникът на Локомотив.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).