Зимен музикален празник в Куклен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:45 / 13.01.2021
1581
Зимен коледен онлайн концерт организират в Куклен. Музикалният празник е на школата по пиано към Народно читалище "Н. Вапцаров – 1909“ – гр. Куклен с ръководител Валентина Трендафилова и вокална група "Музичко“. Събитието ще се проведе на 16.01.2012 от 17.00 часа.

В концерта ще участват 13 деца на възраст от първи до шести клас, които с изпълненията си ще потопят зрителите в магията на зимните и коледни празници. Изненадата на събитието ще бъде световната премиера на творбата спечелила конкурса на Министерството на културата за коледна песен.

Произведението се казва "Зимен сън“ и е на младата композиторка Мина Ефремова, която също ще присъства на концерта. Концертът се осъществява благодарение на Община Куклен и с подкрепата на Национален фонд "Култура“ към Министерството на културата по програма “Творчески инициативи“2020 за проект "Коледна песен“.

Желаещите да наблюдават събитието на живо, могат да го направят тук: https://www.youtube.com/watch?v=0VmJBuL-ZDw&feature=youtu.be

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).