Жителка на баровско село на 5 минути от Пловдив: Превзеха ни мутри, селянията им е голяма

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:18 / 07.08.2023
153608
За сериозен проблем в едно от най-близките до Пловдив села алармира негова жителка с пост в социалната мрежа Фейсбук:

"Наблюдавам лоша тенденция в Марково, наблюдавам профанщина, профани, купили си 2 стаи на кредит в Марково, с коли от миналия век се изживяват като мутри, това трябва да спре! Пренасят селянията си, спират пред гаражи, обсебват улици, заплашват, агресират, все едно имат нотариален акт за улицата. Не кажем ли твърдо не на това, Марково ще се превърне в Кючука! Трябва да има много строги наказания за такива архаични псевдомутри от 90-те. Не се ли направи, Марково загива! Загиват и инвестициите. Защото нормалните хора търсим демутризация и спокойствие...."

"Нали има служба "Паркиране и репатриране". Не съм сигурна,дали биха дошли до Марково, но не пречи да се попита. Преди време, по друг повод, бях повдигнала темата за чувството на безнаказаност, с което живеят някои хора, дошли в Марково! Вече няколко пъти се разминавам на косъм от катастрофа на новото кръстовище! И това се случва при 100% видимост, знак STOP ,преди него 10 знака за ограничаване на скоростта и т.н. Човекът обаче е решил, че никой не може да го спре, понеже си е купил имот в "най-баровското" село, значи и той е "баровец". Богатството на един човек се измерва с поведението, уважението и възпитанието, а не с размерите на къщата му!", допълва друга жителка на селото.

Виж коментарите (12)
Още новини от Регионални новини:
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).