Жестоко убийство от ревност потресе Септември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:31 / 09.06.2010
8989
За броени часове криминалисти от полицейското управление в Септември, съвместно с колегите им от Велинград и Пазарджик разкриха извършител на тежко криминално престъпление.

Снощи около 22.20 часа е бил получен сигнал в дежурната част на районното управление в Септември, че в двора на къща в града е намерен труп на жена.

Незабавно на мястото са изпратени автопатрули, криминалисти и екип на "Спешна помощ". В хода на разследването е установено е, че трупът е на 42-годишна жена от Белово.

При извършения оглед разследващият екип, в присъствието на съдебен лекар, констатирал, че жената е с дълбока порезна рана в областта на шията. Тялото е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина" в Пазарджик. За работа по случая е сформиран екип от криминалисти, експерти, разследващи полицаи, автопатрули.

По първоначална информация жената е живеела на съпружески начала с Г.С. от Септември, но преди време поддържала отношения и с мъж от Брацигово. В хода на работата е изведен и основният мотив за извършеното престъпление - ревност. Така полицаите стигнали до извършителя на убийството А.Ш. /60г./ от Брацигово. Той е задържан от велинградски полицаи в паркиран на улица в курорта лек автомобил "Опел Астра". Ножът, с който е убита жертвата, е бил открит захвърлен в двора на близко намираща се къща. 60-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за 24 часа, предстои удължаване на мярката му за 72 часа. За случая е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик, образувано е дознание.

Работата по документирането на тежкото престъпление продължава.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата
След сигналите за насилие във Велинград, прокуратурата се задейст...
Кметът на наводнено село в Карловско: Страхът присъства
Община Карлово настоявала за "спешна" среща с правителството и от...
Родопската теснолинейка е уникална атракция, може да се заснеме в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).