Жестоко убийство на възрастен мъж в Чешнегирово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:09 / 13.10.2015
2859
Полицията разследва убийството на възрастен мъж в село Чешнегирово. Той е удрян с юмруци и с твърд предмет, а главата му била цялата в хематоми, съобщиха източници на разследването. 

87-годишният Петър Динчев от Чешнигирово е бил открит от сина си в двора на къщата си в кръв вчера. Извършен е оглед, образуван е досъдебно производство.

Работи се по две версии. Едната е случайни хора, непознати, вероятно роми, да са влезли за нещо в дома на дядото, той да се е скарал с тях и те да са го нападнали и пребили. Другата е човекът да е имал стар спор с познат, да са влезли отново в пререкание и опонентът да му е посегнал.

Според първоначалния оглед жертвата е удряна с юмруци и с твърд предмет. Разпитват се съседи, търсят се очевидци. Тялото е откарано в "Съдебна медицина" Пловдив за аутопсия. Чакат се резултатите, които ще дадат яснота за начина, по който е бил ликвидиран старецът.



Източник: Блиц

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Големи изкушения в богато пловдивско село
Кървав екшън в пловдивско село, има арестувани и ранен
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).