Закопчаха 25-годишен дилър в Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:44 / 12.11.2020
4422
В хода на работа по линия разпространение и употреба на наркотични вещества на територията обслужвана от РУ Карлово, криминалисти са задържали на улица в града 25-годишен местен жител, за който разполагали с оперативна информация, че притежава и разпространява дрога. В момента на задържане младият мъж се опитал да осуети проверката и изхвърлил в кош за отпадъци полиетиленова торба с марихуана, която носел в себе си.

В условия на неотложност последвало претърсване на адреса, обитаван от лицето. В жилището му били открити и иззети 44,020 гр. марихуана, електронна везна за разтеглянето и на дози, по която имало и следи от амфетамин.

Мъжът е извършил престъплението в срок на условно осъждане за управление на МПС след употреба на наркотични вещества. В хода на започнато бързо производство са разпитани и 7 лица, които са били негови клиенти.

Първоначално дилърът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР, а в последствие за 72 часа с постановление на Окръжна прокуратура Пловдив. Работата по документиране на случая продължава разследващ полицай и служители от група "Криминална полиция“ при РУ Карлово.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).