Валентин Милтенов напусна НДСВ и парламентарната група на жълтата партия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:17 / 28.11.2007
1339
Валентин Милтенов потвърди пред радио "Фокус" - Пазарджик, че напуска НДСВ и парламентарната група на жълтата партия. Като причина за това Милтенов посочи сериозните междуособици и авторитарното управление в царската партия, които са "избуяли" особено силно по време на кампанията за местни избори. По думите му политиката в НДСВ е оставена на заден план, за сметка на идеята за печелене на власт и именно това е причина за провала на движението на последните избори.

По-рано днес Валентин Милтенов бе упрекнат от щаба на партията в Пазарджик за това, че съвсем умишлено е работил в ущърб на кампанията на жълтите в града, като е демонстрирал пълна липса на ангажимент към НДСВ. Според депутата обаче това е един от начините царската партия да оправдае големия си провал на местните избори. Милтенов заяви, че най-вероятно е щял да спечели повече гласове, ако се беше явил като независим или кандидат на друга политическа сила.


Източник: радио "Фокус" - Пазарджик

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Двойно падна цената на туристическа база в Пловдивско, ще я купи ...
След жесток челен удар в Пловдивско мъж почина, жена и детенце на...
Голям пожар гори край Пловдив
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата
След сигналите за насилие във Велинград, прокуратурата се задейст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).