В родопско село пропищяха от тормоза на ДПС кмет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
14:57 / 18.01.2012
4925
Кметът на чернооченското село Паничково Али Бекир упражнява натиск върху привържениците на ГЕРБ с всевъзможни финансови санкции, оплакват се местните жители. Потърпевшите от политиката на ДПС управника твърдят, че избирателно им се налагат глоби за неправилно паркиране, за нарушения на обществения ред, за незаконно строителство и т.н. 

Наказателните постановления се издават от общинския кмет Айдън Осман по предложение на Али Бекир. На един от учредителите на ГЕРБ в Паничково Кемал Мурад е съставен акт заради ограда, която опирала до електрически стълб и която е строена преди години от дядо му. Али Байрам е глобен за това, че пред къщата си е паркирал три моторно-превозни средства, които затруднявали движението и преминаването на пешеходци и възпрепятствали снегопочистването. 

"Пред дома си държа само един микробус и той не пречи на никого. Глобяват ме избирателно, и то на няколко пъти, само защото не подкрепям ДПС. Няма забрана за паркиране на моята улица. Кметът обаче, по негово усмотрение, решава, че колата пречи. В същото време на площада в селото са монтирани сушилни с тютюн, а кметът е вдигнал два гаража на общинска земя. Един комшия го глобиха със 100 лева, защото си е прокарал обратна канализация без да пита кмета. След изборите сме подложени на системен тормоз", казва Али Байрам. 

Той и съмишлениците му твърдят, че пред къщите им не се чисти снегът, не свети уличното осветление и неоснователно биват санкционирани с цел сплашване. В Паничково има 368 избиратели. 110 от тях са дали гласа си за ПП ГЕРБ на местните избори миналата есен.

Виж коментарите (12)
Още новини от Регионални новини:
Отново на тезгяха - продават емблематичен хотел в Пловдивско
Огнен ад до Пловдив, откриха следи от коктейл "Молотов"
Няма пари за нов мост край Калояново
Жителите на Лъки към Цвета Караянчева: Асфалт не се яде, ама без ...
Единственото населено място в община на 22 км от Пловдив въведе р...
Градушка помля реколта в Пловдивска област, ракетите не помогнаха...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).