В Смолян търсят желаещи за длъжност "разследващ полицай"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:52 / 27.11.2020
2514
На 02.12.2020г. изтича срока за подаване на документи от кандидати за разследващи полицаи в ОДМВР-Смолян.

Със заповед на министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за назначаване на двама разследващи полицаи. Кандидатите трябва да са български граждани, да не са осъждани, да не са привлечени в качеството на обвиняеми, както и да отговарят на специфичните изисквания – да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса, да притежават минимална образователна-квалификационна степен "Бакалавър“ в областта на социални, стопански и правни науки или сигурност и отбрана в направленията Право и Национална сигурност/АМВР/.

Необходимите документи за кандидатстване са лична карта, нотариално заверено копие на дипломата за завършено висше образование, декларация, че кандидатът има само българско гражданство, не е осъждан за умишлено престъпление и не е привлечен в качеството на обвиняем и не е подсъдим. Кандидатът може да направи искане за признаване валидността и заключенията от предходни конкурси за назначаване на държавна служба в МВР и искане за признаване на валидността на медицинско свидетелство със заключение "годен“. 

Всеки желаещ да се яви на конкурс за разследващ полицай може да подаде документи за участие ежедневно от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 часа в сектор "Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ в отдел "Административен“ при ОДМВР-Смолян.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).