В Карлово организират викторина, посветена на Олимпиадата в Пекин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:40 / 11.06.2008
854
СОУ "Васил Левски" - Карлово организира викторина "Олимпийските ценности и олимпийският дух в съвременното общество", която ще бъде проведена утре от 10.00 ч. в залата на Обредния дом в града. Инициативата е посветена на Олимпиадата в Пекин, която започва на 8 август.

Във викторината ще участват 5 паралелки от 6-тите класове на СОУ "Васил Левски". Отборите, в които са включени по пет 5 състезатели, ще отговарят на въпроси свързани с олимпийското движение в света и страната; ще подреждат пъзел и ще защитят презентации за българския успех в Олимпиадите досега. За първите три класирани отбора ще има медали, а за всички участници тениски. 

Викторината е предшествана от лекоатлетическа щафета, която ще бъде проведена на площад "Васил Левски" минути преди викторината. В нея участват по 6 състезатели от същите паралелки.

В изявите, посветени на Олимпиадата, ще участват 55 състезатели от училището, съобщи Даниела Генчева - учител по физическо възпитание и спорт, организатор на събитието.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).