В Асеновград на балотажа: Продължаваме промяната - Демократична България, ПП "Възраждане" и ПП "ИТН" с открита подкрепа "ЗА" Петко Чирпанлиев 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:39 / 03.11.2023
7357
Легитимни представители на три парламентарно представели сили заявяват открита подкрепа за кандидата за кмет на Асеновград с №1 в бюлетината Петко Чирпанлиев. Това стана ясно днес от изявления на техни лидери и активисти в социалните мрежи. 

"В Асеновград нас две трети от гласувалите са заявили, че  искат смяна на досегашния кмет, на досегашния начин на управление. По време на кампанията на досега управляващите от ПП ГЕРБ чухме колко много са доволни от постигнатото в този мандат и колко много работа са свършили. Чухме го, но не видяното не го видяхме. По-скоро видяхме, че две трети от хората са разочаровани и дори ядосани на самодоволството, арогантността и безумното харчене на публични средства, не в полза на хората, а в полза на единични личности и фирми. Затова Асеновград очевидно има нужда то промяна. Асеновград иска промяна!", това четем в публичната позиция на областният координатор на  "ПП-ДБ" и народен представител за област Пловдив Росен Костурков, заявена в социалните мрежи.  

Акцент в позицията на г-н Костурков е :" Затова с голяма ангажираност към бъдещето на Асеновград и на хората в него, загърбвайки всички партийни пристрастия и обръщайки поглед към личностите, а не партиите, ви призовавам да гласувате за промяна на кметския пост и начина на управление  на този наистина много хубав, но много краден, град. На балотажа ясната алтернатива на сегашния кмет и всичко, което той олицетворява, е в лицето на Петко Чирпанлиев, който заслужава да бъде подкрепен! Нека да бъдем отговорни на 5 ноември, за да започне истинската Промяна за Асеновград"!. Това написа още в профила си във ФБ Костурков. Цялата позиция е публична в профила на народния представител.    

Категорична публична подкрепа е декларирана и от страна на ПП "Възраждане" в лицето на техния кандидат за кмета на първи тур в Асеновград, Димитър Гюрев. "На балотажа в неделя осъзнато ще подкрепя достойната кандидатура на г-н Петко Чирпанлиев, защото той остана единствената ни надежда за дългоочакваната промяна в този град, промяна към по-нормален живот и среда, където да не може да властва партийно-олигархичната дерибейщина", това метем в поста на г-н Гюрев. 

"От една страна имаме кандидат, който има два кметски мандата зад гърба си и е показал стил на управление, който според нас е против пълноценното развитие на града ни. От друга страна имаме кандидат, който не е бил кмет, но има административен опит като общински съветник един мандат. Човек, доказал се в своята сфера – спорта и дал заявка да промени порочния модел на управление в Асеновград. Поради това ние от Възраждане Асеновград ще подкрепим кандидатурата на Петко Чирпанлиев“, пише още там. Гюрев продължава така : “ Дали ако бъде избран за кмет, той ще спази предизборните си послания към хората и ще реализира програмата си за управление на Асеновград, в която има точки, които се припокриват и с нашите виждания, зависи изцяло от него. От друга страна виждаме ясно, че ако спечели опонентът му, то порочния модел на управление на община Асеновград ще продължи и ще се затвърди.“ Цялата позиция е публично достъпна в профила на г-н Димитър Гюрев.

Публична е подкрепата от днес и на общинският координатор на ПП ИТН в Асеновград, Радослав Ангелов. Той казва в нея: " На предстоящия балотаж моят глас ще отиде за Петко Чирпанлиев. Аз съм убеден, че е по-добрият кандидат за тази позиция, а и логиката е такава. Призовавам и нашите съмишленици в Асеновград и общината също да гласуват за Петко Чирпанлиев. Гласувайте с разум и поглед в перспектива“, казва още Ангелов. Цялата му позиция по подкрепата е в профила му в социалната мрежа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Регионални новини:
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).