Удължиха бедственото положение в Панагюрище до 26 септември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 13.09.2008
644
Кметът на община Панагюрище Георги Гергинеков удължава срока на бедственото положение до 26 септември с още 13 дни. Заради продължаващите ремонти на магистралния водопровод от началото на другата седмица водоподаването от него ще бъде спряно.

Водоснабдяването на населението ще продължи на авариен режим - с водоноски и от наличните местни водоизточници до приключване на спешния ремонт и възстановяване на водоподаването от магистралния водопровод на 26 септември.

По линия на „Гражданска защита" са осигурени 20 водоноски - по 2 за селата Оборище, Бъта, Баня, Попинци, Левски и Елшица, и 8 водоноски в общинския център, предназначени предимно за високите зони. При необходимост от презареждане на водоноските, гражданите могат да се обаждат на денонощния горещ телефон в общината - 0357/632-18.

Общината поема ангажимента за доставката на минерална вода в детските градини, болницата и другите социални заведения, както и за доставката на дезинфекционни препарати за тях и за училищата.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Мъж загина при нелеп инцидент до Пловдив! Съседи: Чухме взрив!
Шест пловдивски села ще имат нови улици
Извънредна ситуация край Пловдив
Страховита буря удари един район на Южна България
Мощна спецоперация на пътя между Пловдив и Пазарджик
Мъж на 50 г. преби 73-годишната си приятелка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).