Трагедия край Неделино, трима млади са мъртви!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:38 / 13.06.2019
13696
Трима младежи загинаха при тежка катастрофа тази нощ по пътя Долен – Неделино. Това потвърди началникът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. Загиналите са на 23, 24 и 27 години. Те са от златоградското село Долен.

Пътният инцидент става в сряда вечерта около 22:20 ч, малко преди Неделино, като загиналите са се движили с лек автомобил БМВ, което се ударило странично в микробус "Мерцедес“. Предполага се, че причината е превишена скорост.   

На място загиват две от момчетата, а третото в болницата в Златоград, вследствие на тежките травми, уточни старши комисар Димов за "Дарик". Пострадал е и шофьорът на микробуса,който е настанен в болница без опасност за живота. 

Най-младият от тях, който е на 23 години, е бил за две години студент в София, но се отказал от следването и се захванал да работи в сферата на строителството. И другите двама, които са на 24 и 27 години, също работили в този бранш, като единият е бил и в чужбина. В сряда вечерта решили да отидат на дискотека в Неделино и на връщане е станала голямата трагедия, коментират в родното село на загиналите.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).