Трагедия: 26-годишен скочи от покрива на блок и загина на място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:53 / 13.11.2015
4145
26-годишен е скочил от покрива на жилищен блок в Панагюрище и е загинал на място. Инцидентът е станал малко след 6 ч. тази сутрин, съобщава "24 часа", като се позовава на говорителя на полицията Мирослав Стоянов.

Починалият С.Г. е живеел в блока, от който е скочил. Както обикновено сутринта тръгнал за работа, без да сподели и дума за намеренията си. Вместо към фабриката, където работел, се изкачил до последния етаж на 6-етажния блок и през капандурата излязъл на покрива.

Преди да скочи, е оставил раницата и документите си, които са били открити по-късно от полицията. На тялото пред блока се натъкнала майката на загиналия, която излязла броени минути след него, също за работа.

Тя е подала и сигнала в полицията. При първоначалния оглед не са били открити следи за оказано насилие и според криминалисти става дума за самоубийство. Причините довели до трагедията тепърва ще се изясняват.


Виж коментарите (7)
Още новини от Регионални новини:
Община Асеновград доставя нови електрически автобуси
Нов инцидент до Пловдив!
В Брезово за пръв път от години насам ще празнуват с шествие 24 м...
НЧ "Родолюбие" – Асеновград бе официално открито с оперен концерт...
Цвета Караянчева в Раковски: Политика се прави със сърце и лице, ...
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).