Таксиметров шофьор от Асеновград ще дари оборота си за болно момиченце

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
21:03 / 18.01.2022
7010
Таксиметров шофьор от Асеновград ще дари оборота си за болно 3-годишно момиченце. Инициативата си той е обявил днес в социалната мрежа, като е уточнил, че сяда зад волана в 16.30 и ще работи до полунощ, преддае репортер на Plovdiv24.bg.

Той е публикувал снимка на колата си и телефонния си номер - 0892455351, за да помогне на асеновградчани да го разпознаят за благотворителната изява.

Есин Юксел Халибрям е на 3 години и се нуждае от трансплантация на стволови клетки, вследствие на остра лимфобластна левкемия. Родителите ѝ са се свързали с болница в Турция, където могат да помогнат на детето да се пребори с коварната болест. За целта е нужна сумата от 120 000 евро, която е непосилна за семейството. Набирането на дарения продължава. 

Още жители на Асеновград с частен бизнес са обявили, че ще работят благотворително за Есин и призовават за обединяване на усилията в намерението си да спасят детето.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).