Спортна зала ''Васил Левски'' в Пазарджик празнува 25-годишен юбилей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:57 / 17.10.2004
8724
На кратка церемония в рамките на тържественото отбелязване на 25-годишния юбилей от построяването на спортна зала “Васил Левски” кметът на Общината Иван Евстатиев връчи атрибутите, съпътстващи званието “Почетен гражданин на Пазарджик”, на удостоения с него бронзов медалист от Олимпиадата в Атина Георги Георгиев, съобщи PA media.
В най-голямото спортно съоръжение в Пазарджишка област беше открит и музей на спортната слава, в който са експонирани медали, купи и плакети на изявени спортисти от Пазарджик и региона. Специален кът е отделен на боксьора Серафим Тодоров. Във витрините на музея са представени успехите на почти всички видове спорт, без вдигане на щанги и борба, въпреки олимпийските, световни и европейски постижения на състезателите в тези спортове. Пред ветерани, деятели на спорта, състезатели и гости последният председател на ДФС “Хебър” Димитър Василев направи обстоен преглед на спортния живот в Пазарджик, припомняйки вълнуващи състезания, състояли се в зала “Левски”, успехите на отбори и имена легенди за града и страната. С почетен плакет по повод юбилея бяха наградени изтъкнати деятели и спортисти, допринесли за славата на гр. Пазарджик, сред които последният секретар на ОК на БКП Борис Димитров и настоящият кмет Иван Евстатиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).