''Равен старт за децата'' стартира в Първомай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:32 / 01.10.2004
1435
Обществеността в Първомай одобрява пилотния проект на министър Христина Христова “Равен шанс за децата ни”, заяви Катя Минова, директор на Регионална служба за социално подпомагане в Пловдив, която посети днес ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в Първомай – едно от училищата, включени в пилотния проект.
Днес в училището в Първомай 247 деца от първи до четвърти клас получиха по закуска и чаша топло мляко в голямото междучасие. Катя Минова увери, че дирекцията “Социално подпомагане” в града и лично тя ще следят за по-нататъшната реализация на проекта. Добрият старт днес ни дава увереност, че проектът ще задържи децата ни в училище и ще осигури равен шанс за децата ни, каза още тя.
На официалното стартиране на проекта в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в Първомай присъстваха и Ангел Папазов, кмет на града, и Илия Ганчев, председател на Общинския съвет.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).