Появи се фаталната Нелина, заради която Георги остана завинаги на 21 г.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (279)
19:26 / 03.12.2020
330509
"Скъпи приятели, днес загубих моя приятел Гошо. Почивай в мир. Обичам те!". С този пост на Н. в социалните мрежи се отпуши поредица от гняв и скръб за отишлия си безвреме 21-годишен Георги Костадинов от Садово.

Припомняме, че вчера Георги, който е студент 3 курс в Техническия университет в Пловдив, сложи край на живота си. Основната версия на разследващите е любовна драма.

21-годишното момче излизало с Н. известно време, но в един  момент тя започнала да се държи студено. Малко преди да се самоубие, Георги се опитвал да се срещне с нея, но тя отказвала, не отговаряла и на съобщенията му, нито пък показвала да има чувства към него, докато младежът бил лудо влюбен. 

Георги е оставил предсмъртно писмо до родителите си, в което се извинява за стореното, но казва, че повече така не може да живее. Баща му го е намерил, прострелян в главата. Оръжието е законно притежавано от бащата, който е военен. Пистолетът е бил заключен в каса, но докато родителите са пазарували, момчето е намерило ключа и е произвело фаталния изстрел. 

Малко след като приятелката му пусна във фейсбук профила си съжаление за загубата на Георги, коментари заваляха към нея и за нея.

Виж коментарите (279)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).