Пловдивчани в нарушение пробват да подкупят полицаи с десетолевки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:21 / 25.05.2010
2552
Двама пловдивчани бяха задържани за това, че предложили подкупи на пътни полицаи от полицейските управления във Велинград и Панагюрище, информират от полицията в Пазарджик.

В петък около 13.45 ч. на пътя между Велинград и Ракитово екип на „Пътна полиция" спрял за проверка микробус „Форд Транзит", управляван от Н.Б.-55г. от Пловдив. Униформените констатирали нарушение и предприели действия за съставяне на акт за неговото установяване. Виждайки това Н.Б. подхвърлил на предната седалка на служебния „Опел Астра" една банкнота с номинал от 10 лева.

Аналогична ситуация се разиграла и в неделя около 23.00ч. на улица в Стрелча. Служители на РУП-Панагюрище установили, че Г.М.- 26г. от Пловдив управлява автомобила си с няколко наказателни постановления, чиито срок е изтекъл. Поради това униформените започнали съставянето на акт съгласно Закона за движение по пътищата. За да осуети действията им младият мъж подхвърлил банкнота от 10 лева върху кората на багажника на служебното возило.

И при двата случая шофьорите са задържани незабавно в арестите на полицейските управления във Велинград и Панагюрище. Срещу тях се водят бързи полицейски производства.


Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
В едно от наводнените карловски села хората не искат да гласуват
Музеят на авиацията в Крумово организира специален ден на бащата
333 лева за едно питие в Родопите? Сервитьор успя да постигне меч...
Хиляди глобени шофьори в Пловдив
Кметът на пловдивско село: Попът трябва да ръси наред
Млад мъж от пловдивско село направи голяма глупост няколко часа, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).