Парадокс: Оградата на игрището в Цалапица продадена за старо желязо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:09 / 11.10.2011
3154
"Аз гръмки обещания от рода на това, че във всяко селище ще има стадион като националния "Васил Левски" - няма да дам. Но, това, което реално мога да направя, е във всяко едно селище на общината ни да има игрище, което е оградено, с добър, окосен тревен терен, със съблекални, в които е чисто, топло и светло - такива игрища, в които хората от селището да могат да спортуват нормално". Това заяви независимият кандидат за кмет на община "Родопи" Владимир Маринов на среща с хората от село Цалапица. 

Маринов, който построи единствения нов и модерен стадион в региона - този в село Брестник, посочи като един от приоритетите си развитието на спорта и изграждането и поддържането на спортната база. На фона на този разговор като парадокс прозвуча признанието на хората от селището, че оградата на игрището е била продадена за старо желязо, тъй като имало нужда от средства. 

Владимир Маринов разговаря с хората и по решаването на проблема за цялостната реконструкция на пътя, по който минават тежкотоварните камиони. Той е в изключително лошо състояние, част от републиканската пътна мрежа. Общината трябва да направи нужните постъпки пред държавата, за да го придобие като собственост и започне реконструкцията, защото от това страдат хората в селището, каза Владимир Маринов. 

Море от хора се събра на площада в Брестовица по-късно, когато жители и гости на селището се събраха на концерт на Софи Маринова. "Ето, хората ни показват, че не се делят, че няма такива, които са над и повече от другите и заедно се радват на празненството", коментираха жители на Брестовица, признавайки, че толкова хора на едно място не са виждали от години.

Виж коментарите (1)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Регионални новини:
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта
Двойно падна цената на туристическа база в Пловдивско, ще я купи ...
След жесток челен удар в Пловдивско мъж почина, жена и детенце на...
Голям пожар гори край Пловдив
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).