Пампорово препълнен за празниците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 02.05.2008
1436
Хотелите в курорта Пампорово са пълни за празниците, съобщи Пантелей Мемцов, председател на сдружение "Пампорово 21 век". Според него, за това благоприятства слънчевото и топло време, което се задържа тези дни в региона. В курорта очакват още нови попълнения от туристи, тъй като реално заявките са започнали от 1 май. По думите на Мемцов, чисто хотелските форми за настаняване са действително запълнени към момента, като към тях се включват хотел "Мургавец", вилно селище "Малина", хотел "Орловец" и други. Основно преобладават българските туристи, главно семейства с деца, които се възползват от хубавото време и дългите почивни дни.
Абитуриентите също вече са започнали да подават своите заявки за настаняване в хотелите в родопския курорт. Баловете започват около 19-20 май, а най-динамичен е периодът към 23-24 май, когато хотелите се запълват на 100 %. Резервациите на завършващи средно образование продължават до 25-26 май, когато са и последните празнични вечери за абитуриентите.

Източник: р. "Фокус" - Смолян

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Отново на тезгяха - продават емблематичен хотел в Пловдивско
Огнен ад до Пловдив, откриха следи от коктейл "Молотов"
Няма пари за нов мост край Калояново
Жителите на Лъки към Цвета Караянчева: Асфалт не се яде, ама без ...
Единственото населено място в община на 22 км от Пловдив въведе р...
Градушка помля реколта в Пловдивска област, ракетите не помогнаха...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).