Основното училище в с. Стрелци представи дейността си в Габрово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:41 / 15.03.2010
5191
ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" - с. Стрелци, общ. Брезово презентира своята дейност в Националния музей на образованието - гр. Габрово в седмицата от 15 до 22 март по повод 175 години от създаването на първото новобългарско училище в Габрово, научи Plovdiv24.bg.

Ученикът Джем Рашид от ІV клас е посланик на Европейската година на борба с бедността и социалното изключване, поканен лично от министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Джем и шестокласничката Инджи Ибран спечелиха второ място в конкурса за есе и рисунка "Живот без дискриминация в българското общество" с подкрепата на Програмата на Европейската общност за заетост и социална солидарност".

Учениците от училището се представиха и в Националния конкурс на Министерството на културата "Ако имах вълшебна пръчица щях ...", в който спечелиха много грамоти.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).