Наградиха шефа на пловдивската полиция заради папа Франциск

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
14:34 / 11.06.2019
2768
Старши комисар Тодор Гребенаров и старши комисар Атанас Илков получиха специална награда за висок професионализъм при опазване реда и сигурността по време на посещението на папа Франциск в Раковски, съобщиха от МВР.

Вътрешният министър Младен Маринов връчи почетно отличие "За доблест и заслуги" - I степен на заместник - директора на ГДНП ст. комисар Тодор Гребенаров, а старши комисар Атанас Илков, директор на ОДМВР - Пловдив и ст. комисар Антон Златанов, който е зам.-директор на СДВР, са отличени "За доблест и заслуги" - III степен. 

Чрез тях министър Младенов изказа благодарност и към всички други служители, ангажирани и работили по време на посещението. "Със своите професионални действия гарантирахме сигурност; доказахме, че сме държава с високо ниво на обществен ред", коментира вътрешният министър и благодари на всички служители, работили на терен по време на визитата.

"Чест е за мен е и да връча награди на служители на МВР за проявен професионализъм при разкриването и неутрализирането на организираната престъпна група, извършвала телефонни измами на територията на страната", заяви още министър Младенов. Той не пропусна да благодари и главния изпълнителен директор на БТК-ЕАД за изключително съдействие, указано от служители на мобилния оператор. По думите му разкриването на престъпната схема е нагледен пример как съвместната работа може да бъде ефективна в противодействието на престъпността.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).