Мъжът от Кричим: Татко опита да изнасили жена ми, убих го

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:56 / 18.01.2016
6066
Баща ми искаше да изнасили съпругата ми Лейла. Докато бях на гурбет в Германия, той й правил сексуални намеци. Казвал, че е по-добър в леглото от мен. Това накара жена ми да вземе двете ни деца и да се изнесе на квартира в Кричим.

35-годишният Рангел Василев, обвинен в убийство на своя баща Ангел Василев, разказа историята в Пловдивския окръжен съд. Той призна всички факти по обвинителния акт и делото се гледа по съкратеното съдебно следствие.

На 7 август м.г., силно почерпен, 55-годишният Ангел Василев отишъл в квартирата на сина си. Там била и жената на жертвата Мария, която избягала от мъжа си заради побой. 

Бащата започнал да заплашва сина си, че ще го запали. "Псуваше ме", каза Рангел. Тогава той се нахвърлил с юмруци върху родителя си. Повалил го на земята и продължил да го налага с дървен кол. Ангел изпаднал в безсъзнание и починал.

Прокуратурата поиска 8 г. затвор за Рангел и отчете както чистото му съдебно минало и самопризнания, така и агресивното поведение на бащата, който е осъждан за хулиганство и закана за убийство.

Сестрите на Рангел - Върбинка, Сийка, Мариана и Галя Василеви, не предявиха граждански иск към брат си. Очаква се съдът да се произнесе.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (2)

Още по темата (2):
18.01.2016 10 години затвор за Рангел, убил баща си заради жена
24.11.2015 Жестока драма: Скандал завърши с отцеубийство!
Още новини от Регионални новини:
Музеят на авиацията в Крумово организира специален ден на бащата
333 лева за едно питие в Родопите? Сервитьор успя да постигне меч...
Хиляди глобени шофьори в Пловдив
Кметът на пловдивско село: Попът трябва да ръси наред
Млад мъж от пловдивско село направи голяма глупост няколко часа, ...
Сигнал: Старици тормозят "пришълци" в село


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).