Мъж загина на място, трима са ранени при катастрофа на пътя Пловдив-Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:49 / 26.04.2008
2971
26-годишен мъж загина на място, още трима са ранени при катастрофа на пътя Пловдив - Стамболийски край с. Кадиево, съобщиха от Националния медицински координационен център. Ударили са се три леки автомобила. Инцидентът е станал около 15.40 часа.

Ранена е жена на 22 години, тя е с гръдна травма, със съмнение за две счупени ребра. Настанена е в отделение Хирургия на МБАЛ - Пловдив. В същата болница е приет и 36-годишен мъж. Той е с контузия на лявата подбедрица, сектор Ортопедия. Мъж на 27 години - с черепно-мозъчна травма и контузия на главата, е настанен в университетска болница "Свети Георги". Той се намира в Шокова зала.
Както "Фокус" съобщи, малко преди 10 часа тази сутрин трима души пострадаха тежко и са с опасност за живота след катастрофа, станала на същото място. Сблъскали са се два леки автомобила "ВАЗ" и "Фолксваген Пасат". Тримата мъже са на възраст между 46 и 52 години. Приети са в Шокова зала на университетската болница "Св. Георги" в Пловдив.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Нерегламентирано сметище дразни жители на село до Пловдив
Огромно дърво се стовари върху покрив на жилищна сграда край Плов...
Любопитно: Колко са минералните бани по пътя на Родопската теснол...
Отвориха "Голямоконарско шосе" след тежката катастрофа с камион и...
Кметът на Садово: Ударихме дъното с Корнелия Нинова! Целият неин ...
Полицейският участък в община до Пловдив се сдоби с нов автомобил...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).