Младо семейство от Асеновград се сдоби с тризнаци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
08:56 / 11.08.2010
9499
Младо семейство от Асеновград се сдоби с тризнаци ­ две момчета и едно момиче. 28-годишната Надежда Икономова и съпругът є Костадин са чакали едно бебе, но ги зарадваха с три наведнъж. Миниатюрните човечета са родени в УМБАЛ "Свети Георги". Пред лекарите Надежда казала, че наблюдаващият я гинеколог отначало видял един плод, при следващото посещение ­ втори, на третото ­ още един. "Достраша ме да отида четвърти път", заключила със смях Надежда.

"Бременността беше желана, зачеването е по естествен път. Но не сме очаквали тризнаци", каза вчера младата майка. Бременността є била лека, раждането със секцио също протекло нормално, благодарение на екипа от д-р Виолета Паскалева, Елена Димитрова, неонатолога д-р Миланова, анестезиолога и акушерките.

Семейството ще гледа бебетата с помощта на всички близки. За щастие бабите са млади ­ 50-годишни. Ще се оправим, казва Надежда. Тя е работила като продавач-консултант, мъжът є е безработен. Детската стая с трите легълца вече била готова. Малките са в кувьози, тъй като са недоносени. Родени са с тегло 1,7 килограма първото, 1,8 ­ второто и 1,6 ­ третото.

"Вече дишат самостоятелно. Много бързо разгърнаха белите дробове", коментира д-р Миланова. Според нея най-темпераментна е малката госпожица ­ Калина. Момченцата ще носят имената Тодор и Владимир. "Трудно се гледат 3 деца. Дано някой помогне на семейството", казват лекарите.

Източник: в. "Марица"


Виж коментарите (4)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).