Младеж почина след намушкване с нож при пиянска свада във Велинград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:39 / 16.07.2016
3842
Мъж е починал, след като е бил намушкан с нож при пиянска свада във Велинград. Това съобщиха от ОД МВР - Пазарджик. Извършителят на тежкото криминално престъпление е задържан в ареста на полицейското управление на курортния град.

Инцидентът се е случило около 1.30 часа в събота в близост до питейно заведение във Велинград. Възникнало спречкване и скандал между велинградчаните 36-годишен с инициали И.Д., 22-годишен с инициали П.В., 19-годишен (И.Х.) 31-годишен (К.Т.), 24-годишен(М.Д.)и 36-годишния М.Б. от село Кръстава. 

Вследствие на употребата на алкохол скандалът е прераснал в сбиване. М.Б. извадил нож и е успял да нанесе наранявания на трима от опонентите си, като най-сериозно засегнат е 24-годишният М.Д. 

Той е транспортиран и настанен в МБАЛ-Велинград, но малко по-късно починал. Междувременно на мястото са изпратени екипи на РУ-Велинград, които установили всички участници в свадата. 

Извършителят М.Б. е установен, открит е ножът, с който е извършено престъплението. За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в Пазарджик. 

Първоначално за срок от 24 часа са задържани четирима от мъжете, като срокът на задържане спрямо М.Б. е удължен от прокуратурата със 72 часа. Работата по документиране на случая продължава и към момента.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).