Млада столичанка изуми с офертата си полицаи от Панагюрище, за да забравят за случилото се

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:52 / 05.03.2019
89250
Дързък хулиган е задържан от служители на полицейския участък в пазарджишкия квартал "Изток“. Снощи около 19.30 ч. патрулиращият екип на участъка установил наличие на силна музика идваща от една от улиците в квартала. Униформените незабавно предприели проверка и установили има празнуваща компания на открито. Полицаите разпоредили на насъбралите се да спрат музиката, защото с действията си са в нарушение на разпоредбите на общинската наредба за опазването на обществения ред. Всички реагирали на полицейските разпореждания , само 24-годишният Ц.Х. не се подчинявал и дори предизвикал скандал.

Той влязъл в пререкание с автопатрула, като започнал да пречи на работата му. Тогава младият мъж бил задържан, а на ръцете му щракнали белезници. По време на задържането той оказал яростна съпротива на униформените, като дори се опитал да избяга от мястото на проверката , но бил заловен бързо. Ц.Х. е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство. 

Полицейско производство е образувано и срещу млада столичанка за предложен подкуп на полицаи от РУ Панагюрище. Случката се разиграла в събота около 18.30 ч.в панагюрското село Оборище. Малко по-рано в полицейското управление бил получен сигнал за настъпил пътен инцидент в селото между два леки автомобила. Единият от водачите обаче вместо да изчака органите на "Пътна полиция“ напуснал местопроизшествието. Автопатрул пристигнал на мястото и униформените предприели действия за изясняване на случилото се. Не след дълго на адрес в селото те открили и другата кола участвала в пътнотранспортното произшествие -  "Мерцедес“ със софийска регистрация.

Станало ясно, че возилото е собственост на столичанката Р.М. - 39 г., но било управлявано от 31-годишния жител на селото Л.М. Полицаите предприели действия за съставянето на акт за установеното нарушение на Закона за движение по пътищата. Тогава от къщата излязла Р.М., която предложила на служителите две банкноти, всяка с номинал от 50 лева, за да "забравят за случилото се“. Вместо това обаче жената се сдобила с бързо производство за предлагане подкуп на длъжностни лица.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).