ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Катуница на бунт срещу Цар Киро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 16.08.2010Коментари (2)1893
Прокуратурата отказа да работи по сигнал на триста души от селото. "След двадесет години демокрация и свободен бизнес в страната не е ли вече време и ред държавата да провери произхода на имотите и инвестициите на Кирил Рашков", за това настояваха вчера инициативен комитет от Катуница.

"В селото ни става страшно, защото Рашков възпроизвежда арогантното си отношение на заплахи и саморазправа и у наследниците си, внуците му се държат опасно агресивно", разказват катунчани. Поименна подписка от близо триста жители на селото е официално депозирана до районна прокуратура-Асеновград в края на март 2010-а.

"Потърсете отговорност от лицето Кирил Рашков, въобразил си, че е безконтролен феодал", пише дословно в сигнала до прокуратурата.

След три месеца отговорът от прокуратурата е факт и от него става ясно, че е проверяван един-единствен инцидент за закана за убийство от Кирил Рашков към група млади мъже в Катуница - Димитър Васев, Веселин Христов и Атанас Янчев. Прокуратурата отказва да образува досъдебно производство .

"Подобни случаи на улични заплахи и нагло държание са почти ежедневие- чували сме от Кирил и внуците му какви ли не заплахи - как ще отвлекат дъщерите ни и ще ги направят проститутки, как ще събере пет хиляди цигани, за да подпалят когото си решат, как ще заколи тоя и оня и какво ли още не", потвърдиха вчера тримата мъже.

В Катуница настояват специализираните институции най- сетне да проявят интерес към произхода на парите на Рашкови. В момента семейството има автомобилен парк за над половин милион лева, имоти и се строят нови къщи . Кой е легалният бизнес, къде са платените данъци. Тези хора са пред очите ни и ние не знаем те нещо да работят, след като официално и дестилерията е иззета, настояват местните хора. Те припомнят как в началото на 2007 година Цар Киро получи присъда по наказателно дело за присвояване на близо деветдесет декара общински имоти едва от хиляда лева. Тогава Кирил Рашков заяви пред Темида, че е безработен, няма доходи, не е добре със здравето и затова даже и пробационна мярка няма да може да понесе.

Източник: в. "Марица"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Киро Мангала - самозвания цар , е мазна филия и бута пари навсякъде откъдето дойде жега!Разчита на продажните чиновнически душици и така си я кара вече от татово време.Най - лесно целия клан ще се натика зад решетките и имотите ще се одържавят с една данъчна ревизия , каквато никога не е правена!!!Това са пари от джебчииство , измами , проституция и каквото незаконно ви дойде на акъл. Ама , нали избори идат.....
+2
 
 
За пореден път ме е срам от "ши*аната" ми държава...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Абитуриентски балове 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: