Катастрофа разкри любовен триъгълник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 30.08.2008
8760
Случилото се с Людмил и момичето от смолянското село Борино звучи нелепо, така както е описано от полицията. Този младеж не изглеждаше такъв, братовчед му също, но жалко, че си отиде един млад живот. Така жителите на новия град Сърница коментираха трагедията, причинена от 23-годишния водач Людмил И., който уби в катастрофа 19-годишната Йълдъз Келешева, а после скри трупа й. Драмата се разигра преди ден край Сърница.

"Людмил не го познавам много, защото е студент в Пловдив, там учи аграрни науки и рядко си идва", коментира кметът на Сърница Мехмед Карамолла. Братовчедът на Людмил - Исмет (19 г.), бил скромен и тих, доскоро работел в дърводелска фирма. "Знаем, че Людмил има тримесечно бебе и оттогава е женен, а май мерцедесът е подарен от тъста му", шушукаха хората. Те не можеха да повярват, че той има любовни отношения с Йълдъз. Според очевидци обаче връзка между двамата е имало, а в злополучната нощ студентът Людмил, който си дошъл от Пловдив, разпускал в бара "Карамел" в Сърница. Там момичето от село Борино отскоро станало сервитьорка. Явно Людмил е пийнал, преди да я качи в колата, а според полицията е карал към Доспат със зверска скорост близо 150 км/ч. Според запознати, след като осъзнал какво е сторил, студентът започнал да търси камион, за да отдели колата от мантинелата. Именно тя прерязала возещата се в колата Йълдъз, а 8 стълбчета от нея били пометени. Сигналът в РПУ-Велинград пристигнал в 7,30 сутринта и тогава служителите отишли на местопроизшествието. Людмил се опитал да обясни, че е сам, но те видели кръвта на девойката. След справките се оказало, че шофьорът е повикал за помощ братовчед си Исмет и двамата са скрили тялото под тръба на пътя на 5 км от мястото. Затова сега пазарджишката прокуратура удължи задържането на шофьора и най-вероятно мярката ще стане постоянна. Алкохолните пари на Людмил са с концентрация 0,66 промила, а полицията очаква и резултатите от кръвната проба в Пловдив.

Самата Йълдъз има 10-членно семейство в село Борино, но скоро го напуснала, за да търси щастието. Крайна бедност и черна смъртна серия моряла фамилията. Хората в родното село на загиналата девойка са потресени от трагедията. Всички се събрали пред дома на зачернената фамилия веднага щом вестта за жестоката катастрофа се разнесла в доспатското село. Повечето от хората не могат да повярват, че кървавата драма е истина. Роднините на многодетното семейство на Йълдъз са удавени в мъка и недоумяват как е възможно 18-годишна красавица като нея вече да я няма. Най-близките са шокирани от опита на младия шофьор да се отърве от трупа и да прикрие убийството. От полицията семейството на девойчето разбрало, че катастрофата е станала около 3 часа сутринта на 28 август. Никой обаче от тях не познавал шофьора на колата и дори не знаели името му. Близките само гадаят и тънат в предположения защо е била в колата му. Според тях тя най-вероятно се е прибирала от работа. Те обаче са сигурни, че е карал бясно с почти 200 км/ч. Според един от роднините на Йълдъз пияният шофьор дори направил опит да я хвърли в язовир "Доспат", но някакви хора го спрели. Когато бащата на девойчето отишъл да прибере тялото на детето си от моргата в Пазарджик, разбрал, че погребението щяло да се забави. Заради тежката аутопсия се наложило да извикат софийски екип от патоанатоми. В Борино хората са потресени и от черната серия смъртни загуби, която сполетяла семейството на загиналата девойка. През май миналата година от удар внезапно починала майка й Айше, а след нея си отишла и баба й. Общо 10 деца от двата си брака имал 50-годишният баща на Йълдъз Музафер. Убитата на пътя девойка се грижела за по-малките, но заради бедност две от най-невръстните деца били пратени в дома в Широка лъка. За други две пък се грижели роднини извън селото. Въпреки че бащата Музафер работел като роб и отглеждал стотина овце в кошара на селото, фамилията живеела много бедно. Затова красивата девойка решила да започне работа като сервитьорка в пазарджишкото село Сърница. 23-годишният й брат Орхан предполага, че там тя се запознала с богаташкия син, който убил сестра му. Почерненото семейство е настръхнало и иска най-тежкото наказание, но не вярва убиецът да влезе в затвора. Бащата на Йълдъз е потънал в скръбен шок, а 17-годишната й сестра Шенай не спира да плаче, крие се от всички и не е проронила нито дума, откакто научила за трагедията.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Градушка удари пловдивско село, унищожи цялата реколта
Двойно падна цената на туристическа база в Пловдивско, ще я купи ...
След жесток челен удар в Пловдивско мъж почина, жена и детенце на...
Голям пожар гори край Пловдив
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).