Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Съединение: Изберете този, който може да решава задачите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:14 / 18.04.2012
3723
"Както всеки един от вас, и аз искам само няколко обикновени неща - спокойствие и сигурност, чистота и ред, хубав път, по който да идват гостите ми и свободата да сбъдвам мечтите си. Кандидатирам се за кмет на Община Съединение, издигнат от ПП ГЕРБ, защото вярвам, че с общи усилия можем да променим живота към по-добро". 

Това каза кандидатът на ГЕРБ Сашо Дничийски при откриване на предизборната си кампания. "Ние сме единствената Община в България, чието име е изписано на сградата на Парламента. Защото смисълът на съединението не е само исторически спомен, а мъдростта да се обединяваме, особено в трудни времена", допълни Динчийски. Пред препълнената зала на читалището в Съединение той сподели как от сина си е научил, че в училище никой не пише 6, ако знаеш правилния отговор на задачата, защото за отличен трябва да можеш да решаваш задачите. "Дадох си сметка, че щом дойде време за избори, всички обещават много, но е важно да оценим кой може да решава задачите", каза Динчийски. Той призова хората да гласуват с мъдрост и отговорност на 13 май и да не продават гласовете си, защото така продават част от своите права.

За старта на кампанията в Съединение дойдоха вицепремиерът и зам. - председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и народният представител Димитър Лазаров, който е и областен координатор на ГЕРБ - Пловдив Област. "ПП ГЕРБ предложи Сашо Динчийски и се надяваме, че той ще е изборът на жителите на Община Съединение. Той има необходимия потенциал и се ползва от доверието ни", заяви Цветан Цветанов и допълни, че по-рано през деня финансовият министър Симеон Дянков и народният представител Димитър Лазаров са посетили 16 класното училище в Съединение и са се запознали с количествено-стойностните сметки за довършването му. "Ще се направят допълнителни проверки и правителството ще направи всичко възможно учениците от Общината да получат по-добри условия за обучение", каза вицепремиерът.

Подкрепа за кандитата на ГЕРБ в надпреварата за частичен избор на кмет в Община Съединение изразиха и актьорите от Театър "Искри и сезони" Искра Радева и Антон Радичев. Веднага след спектакъла "Квартет за двама" и бурните аплодисменти на публиката, Радева сподели надеждата си Сашо Динчийски да продължи започнатото от покойния кмет Евгений Маринчешки и като него да проявява отношение към културата. "Гласувайте на 13 май", призова актрисата, чиято трупа получи за блестящото си представление кошници с цветя от официалните лица и букети.

Виж коментарите (4)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Регионални новини:
Турски ТИР и два автомобила се удариха на АМ "Тракия" до Пазарджи...
Набират средства за ученичката, блъсната от млада шофьорка в Сопо...
Брутално задръстване на входа на Пловдив, колите са буквално спре...
Цвета Караянчева в Калояново: Да спрем експериментите, като гласу...
Синдик продава имоти, сгради и машини на голямо предприятие близо...
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).