Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Карлово Розалин Петков: Ние от ГЕРБ не само започваме, но и довършваме добрите неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:11 / 19.10.2011
3278
Областно пътно управление Пловдив започна работа по ремонта на пътя Калофер-Априлци. "Днес дойдоха първите машини, които режат и подготвят отсечката за асвалтополагане", съобщи кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Карлово Розалин Петков, с чието съдействие още като зам. областен управител проблемът беше поставен на дневен ред за решаване. "Още през юни месец на приемна на народните представители Димитър Лазаров и Николай Петков, на която присъствах и аз, хората се оплакаха, че от 40 години пътят не е ремонтиран и вече е буквално съсипан. 

Знаете, той води към местността "Паниците", която е традиционно място за отдих не само на калоферци, освен това води и към началото на няколко екопътеки в Калоферския балкан. Още тогава заедно с депутатите се ангажирах да разговарям с Пътно управление за възможностите да се ремонтира отсечката. Бяха отпуснати 700 хил. лв. и както г-н Цветанов съобщи преди броени дни в Калофер пред местните хора, до месец и половина се очаква пътят да бъде завършен".
Освен за пътя, Розалин Петков съдейства и за решаване на проблема със замътнената вода в града. Освен хидрантите, които ВиК подмени, вече е монтирана и помпа с филтър, която допълнително ще прочиства водата от водопровода за питейни нужди.

"Опонентите ми нямат друга стратегия, освен да обясняват как само режем ленти, а не довършваме нищо докрай. Затова лично отидох да се убедя и дали се работи по подмяната на водопровода за селата Пролом и Домлян, с който се бях ангажирал още далеч преди кампанията за местни избори. Оказа се, че прикзването им е само прах в очите на хората, защото се работи в график. 800 метра от трасето е изкопано, полагат се тръбите и остават още 400 метра", каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Карлово. По думите му, 20 години сериозен ремонт на водопровода на двете съседни села не е правен и повечето от хората са се отказали дори да мечтаят за съвременно решение на въпроса.

Виж коментарите (2)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
03.10.2012 Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
Още новини от Регионални новини:
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).