Изгорелият край Пловдив мъж живеел по-зле от животно

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
15:52 / 19.01.2022
6421
Изгорелият при пожар в Дълбок извор мъж живеел по-зле от животно. Това каза за Plovdiv24.bg кметът на селото Костадин Кротнев. "Животните живеят по-добре в оборите“, добави кметът. 58-годишният Атанас Митримжаков няма нито един ден трудов стаж през живота си. Получавал е социални помощи, които му били уредени от кметството. По същият начин са живеели и брат му, и майка му, които са починали.

"Почерпил се е вечерта за Атанасовден и се е запалил най-вероятно от цигара“, предполага кметът. За него пиенето било по-важно от храната, въпреки, че социален патронаж му доставял храната. Осакатял е пак заради алкохола. "Пиеше всякакъв алкохол, без да подбира. Такъв си беше", каза още кметът.

В последно време е бил в инвалидна количка. Уредено му било от ТЕЛК инвадилизация. Къщата му била пред срутване – паянтова и неподдържана. "Мислехме, че един ден тя ще го затрупа“, добави кметът. "Така че, отърва се", добави Костадин Кротнев.

Кметството ще уреди погребението на изгорелия мъж така, както е уредило и погребенията на брат му и майка му преди време.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).