Искра Радева: Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:12 / 03.10.2012
8953
Подкрепете Лалка Драгоева за кмет на Калофер, защото е лъчезарна жена и знае как да се справи с проблемите на града. Това каза Искра Радева под бурните аплодисменти снощи в залата на Читалище "Христо Ботев" в Калофер, където с постановката "Втори меден месец" на Театър "Искри и сезони" ГЕРБ закри предизборната си кампания. 

"Понеже през последните дни чух, че тук е много популярно да се говори за конфликт на интереси, за да няма такъв, тази вечер казах на жена ми: "Отивам на втори меден месец заедно с калоферци" - пошегува се от сцената непосредствено преди постановката народният представител и областен координатор на ГЕРБ Пловдив Област Димитър Лазаров. Той припомни на хората за асвалтирания път до Паниците и спортната площадка по европейски стандарти, които се случиха в Калофер със съдействието на ГЕРБ и сподели, че има още една мечта, свързана с града, по осъществяването на която вече работи - за рехабилитация на пътя към Бяла река и Женския Манастир. Лазаров и колегата му в Народното събрание Николай Петков, който е и общински ръководител на ГЕРБ Карлово, заявиха категорично подкрепата си да съдействат за реализирането на програмата на Лалка Драгоева, чийто номер в бюлетината е 2. 

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер развълнува препълнената зала с признанието, че се притеснява, застанала на същата сцена, на която е играла самодейно като ученичка. Тя благодари на всички за подкрепата, получена по време на кампанията, и ги призова да излязат да гласуват на 7 октомври с номер 2, за да градят заедно Калофер. 


Виж коментарите (1)

Още по темата (764):
08.10.2012 ГЕРБ отваря нова страница в Калофер
08.10.2012 Румен Стоянов спечели частичните местни избори за кмет на Калофер
28.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
27.09.2012 Безплатни медицински прегледи в Калофер
20.09.2012 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Калофер Лалка Драгоева се срещна с пенсионери
20.05.2012 Георги Руменов от БСП е новият кмет на община Съединение
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).