ГЕРБ Сопот с поздравителен адрес и цветя за 140 годишното градско читалище

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:49 / 18.05.2011
1642
Поздравителен адрес и кощница с цветя ще поднесе тази вечер на НЧ "Иван Вазов - 1871 година" общинският ръководител на ГЕРБ Сопот Мариана Кацарова от името на цялата организация. Поводът е 140 годишнината на читалището, което тази вечер ще изнесе пред обществеността заключителния си юбилеен концерт.

"За мен празникът е свързан и с лична емоция, тъй като 10 години на граждански начала съм била председател на читалището", разказа Кацарова. По думите й, това е мястото, където абсолютно доброволно хората влагат талант и душа само и само да се съхрани сопотския дух и българщината като цяло. "Магията на сцената винаги е била вик за повече красота, за добрина и човечност, затова в поздравителния адрес пожелаваме на днешните самодейци да бъдат с все така млади сърца и дух", съобщи общинският ръководител на ГЕРБ.

В момента 140 годишното читалище развива самодейния театър "Матей Икономов", мъжката вокална група "Сопот", фолклорния младежки танцов ансамбъл "Копсис" и женската фолклорна група "Незабравка".
На тържествения концерт тази вечер освен аплаузи за изпълнителите, ГЕРБ ще им връчи с признателност и кошница с цветя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).