Двама са ранени при катастрофа по пътя между Пампорово и Смолян

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:44 / 03.09.2008
1198
Двама са ранени при катастрофа по пътя между Пампорово и Смолян, съобщиха от пресцентъра на полицията в Смолян. Около 23.30 часа вчера по пътя между Пампорово и Смолян на около 1 км. преди храм "Св.Пантелеймон" лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от Паскал Р. на 21 години от Смолян, при движение с несъобразена скорост излиза вляво от пътя и се удря в крайпътно дърво. При катастрофата водачът е получил разкъсно-контузна рана на главата и комоцио, а пътуващото с него 19-годишно момиче, също от града, е със счупен таз и контузии по тялото. Двамата са настанени в болницата в Смолян за лечение, без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Щетите са в процес на изясняване.

През изминалото денонощие са регистрирани още три катастрофи с материални щети, без пострадали участници в движението. Едната е станала на територията на РПУ- Златоград, а другите две на териториите на РПУ- Чепеларе и РПУ- Смолян.

Източник: р. "Фокус" - Смолян

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Отново на тезгяха - продават емблематичен хотел в Пловдивско
Огнен ад до Пловдив, откриха следи от коктейл "Молотов"
Няма пари за нов мост край Калояново
Жителите на Лъки към Цвета Караянчева: Асфалт не се яде, ама без ...
Единственото населено място в община на 22 км от Пловдив въведе р...
Градушка помля реколта в Пловдивска област, ракетите не помогнаха...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).