До края на януари и „Илинден” и „Капитан Петко войвода” ще имат видеоконтрол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:22 / 19.12.2007
1545
До края на януари и на граничните пунктове „Илинден" и „Капитан Петко войвода" ще бъдат монтирани камери, потвърди началникът на Регионална гранична служба - Смолян комисар Тодор Георгиев. „В началото на 2008 година ще бъде осъществена нашата идея, да бъдат монтирани няколко камери, с които да изградим видео контрол на граничните пунктове „Илинден" и „Капитан Петко войвода". С много малко средства, ползвайки съществуваща техника и с помощта на нашите специалисти, системата вече е в напреднала фаза на изграждане", каза комисар Георгиев.

По думите му до края на януари това ще бъде факт. С монтирането на камерите ще се подобри контролът като цяло върху нашата работа, а своевременна информация, която ще се получава с видео картина ще спомага за вземане на по-точни решения, категоричен бе началникът на РГС - Смолян.



Източник: Р. "Фокус" - Смолян

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Шест пловдивски села ще имат нови улици
Извънредна ситуация край Пловдив
Страховита буря удари един район на Южна България
Мощна спецоперация на пътя между Пловдив и Пазарджик
Мъж на 50 г. преби 73-годишната си приятелка
Жители на Съединение към Цвета Караянчева: Време е отново ГЕРБ да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).