Димитър Лазаров се ангажира да провери сигнал за проблеми след изграждането на жп линия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:11 / 27.03.2011
2819
"Защо при изграждането на ЖП линията Пловдив-Първомай не са завършени някои от подлезите и гарите, а улиците, разбити при строителството, не са възстановени?" - с този въпрос 4-ма члена на Инициативен комитет от село Поповица се обърнаха към народния представител от ГЕРБ от 17 МИР Пловдив Област Димитър Лазаров по време на изнесената му приемна в Садово в петък вечерта. Темата се оказа проблемна и за хората от Садово и Чешнигирово, които бяха пристигнали специално, за да се срещнат с Лазаров. Те допълниха, че по продължение на железния път все още стоят невъзстановени пътни участъци.

"Ще поискам спешна среща с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков и в рамките на месец ще ви уведомя какво конкретно може да се направи", ангажира се народният представител. Причината, заради която местната власт не може да реши проблема е, че той не е в правомощията на общинската администрация.

На приемната присъстваха временно изпълняващият длъжността кмет на Садово Паскал Станков (ГЕРБ), председателят на ОбС Георги Буков (ГЕРБ) и общински съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).