Читател: Безобразие! Това улица ли е според вас?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:57 / 14.12.2020
5997
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да се оплаче от бездействието на институциите в Асеновград. Даваме му думата сега:

"Здравейте! Реших да се оплача на вас, защото сте авторитетна медия и ви четат, а в същото време институциите в родния ми Асеновград не обръщат никакво внимание на подобни граждански сигнали. Изпращам ви снимки от улица "Отец Паисий" в Асеновград. Това е безобразие!

На вас прилича ли ви на улица? От ВиК правиха някакъв ремонт и зарязаха нещата във вида, в който го виждате. Така е вече почти един месец. Никой не казва ще продължи ли този ремонт, кога, как?

Ако е приключил, кога ще асфалтират улицата? Цялата е разкопана и в дъждовно време е истинско приключение да минеш през нея. А когато завали сняг - тогава какво правим?

От ВиК-Пловдив обясниха пред репортер на Plovdiv24.bg, че на улица "Отец Паисий" в Асеновград е сменен водопровод, който твърде често аварирал. Дружеството изпитва много сериозни затруднения заради пандемията от COVID-19, като около 30% от служителите на терен нямат възможност да работят. 

"Знам за забавянето, извиняваме се за неудобството на гражданите. Задължително ще го оправим. Времената са много трудни за нас - заради пандемията служителите ни са оредели, а авариите са непрекъснати. Най-важно за нас е гражданите да не остават без вода - затова първо обработваме текущите аварии. Разбира се ще оправим и настилката на улица "Отец Паисий" в Асвновград, но ни тябва още малко време. За подобни действия могат да помогнат и други институции", коментира пред наш репортер главният инженер на ВиК Антон Гълъбов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).