Б.Аргиров: Чувствам се разочарован и излъган в политиката, разграничавам се от уволнения в Куклен

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
17:12 / 23.12.2017
10244
Борислав Аргов е председател на ГЕРБ-Куклен в оставка. Той депозира желанието си да напусне структурата на партията преди няколко дни и се очаква от централата на партията в София да официализират желанието му след празниците.

Той пожела да говори пред репортер на Plovdiv24.bg, за да изтъкне своите мотиви за оттеглянето си и да разсее слуховете, които се носят в малката община през последните дни.

"Много съм разочарован от политиката и се чувствам излъган от много хора в нея, от всички страни. Винаги съм работил само за интересите на Куклен, всички усилия когато някога съм полагал са били в тази посока. Тези мои усилия обаче са били употребени от много хора, което роди много спекулации, които искам сега да опровергая.

Разграничавам се от уволненията на служители на община Куклен и то в навечерието на Коледа. Разграничавам се от преписвания ми опит за преврат в общинския съвет. Никога не съм имал амбиции да оглавявам общинския съвет и да свалям председателя му. Разграничавам се от управлението на община Куклен. Винаги съм работил в интересите на Куклен и съм подкрепял всяка добра инициатива, работил съм за осъществяването на редица такива, но никога не съм бил част от управлението.

В обощение искам да заява, че съвестта ми е чиста, винаги съм работил в интерес на Куклен, но се чувствам употребен и предаден от хората в политиката. Затова депозирах молбата си да бъда освободен от заемания от мен пост в ГЕРБ, от партията като цяло, а след празниците ще напусна изцяло политиката, оттегляйки се и от Общинския съвет на Куклен", поясни пред нашата медия Аргиров.

Виж коментарите (1)

Още по темата (53):
03.06.2023 Кукленци скочиха срещу кметицата и Общината
18.02.2022 МВР Пловдив за катастрофата: Полицаите не са направили нищо нередно
17.02.2022 Скандален сигнал: Полицай пише акт и отнема талона след телефонно
обаждане!
29.12.2021 Ново безумие в община Куклен, вижте къде свършва асфалтиран път
15.12.2021 Скандал! Кметица на ГЕРБ асфалтира път само до арматурния двор на мъжа
си
01.06.2021 Хората в Гълъбово гневни на кметицата на Куклен. Писна им от лъжите й!
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).