Арестуваха фермер за убийство край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:32 / 08.02.2016
8975
Окръжна прокуратура Пловдив наблюдава досъдебно производство във връзка с инцидент, при който на 7 срещу 8 февруари 2016 г. в с. Устина, обл. Пловдивска, двама мъже са нанесли побой на други двама, при което са причинили смъртта на единия от тях. Вторият пострадал е настанен в болница с опасност за живота.

По случая е започнало разследване, с оглед данни за умишлено убийство.

През нощта на 7 срещу 8.02.2016 г. двамата пострадали проникнали в селскостопанска ферма в близост до с. Устина, обл. Пловдивска. На мястото се намирали собственикът на фермата Георги К. на 46 г. и Димитър К. на 67 г., които им нанесли побой.

Пострадалите са с неустановена до момента самоличност. В резултат на причинените на пострадалите телесни увреждания, единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в здравно заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота.

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за срок от 24 часа по реда на ЗМВР, в рамките на които наблюдаващият прокурор, след преценка на събраните доказателства, ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. 

Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателств, уточняват от пресцентъра на Апелативна прокуратура Пловдив.


Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).