15-годишно момче е карало при тежката катастрофа, в която загинаха трима

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
12:01 / 26.08.2010
8869
Един 19-годишен и двама 15-годишни младежи загинаха при тежка катастрофа, за която Plovdiv24.bg ви информира по-рано днес. Инцидента е станал вчера около 16.30ч. на пътя между пазарджишките села Алеко Константиново и Црънча.

Макар и неправоспособен 15-годишен тийнейджър от село Алеко Константиново седнал зад волана на "БМВ", собственост на баща му Н.М.-39г. Движейки се с несъобразена скорост непълнолетният загубил контрол над возилото, то напуснало платното и след два последователни удара в крайпътни дървета се преобърнало.

При получаване на сигнал за случилото се на местопроизшествието незабавно са изпратени екипи на "Пътна полиция", РУПБС-Пазарджик, "Спешна помощ" и "Гражданска защита". За съжаление вследствие на жестокия удар са починали водача, както и возещите се в "БМВ"-то 15-годишен негов връстник от с.Алеко Константиново и 19-годишния Й.И. от Пазарджик.

Единствения останал жив след катастрофата К.В.-21 от същото село е транспортиран в МБАЛ-Пазарджик и след направените му прегледи е освободен за домашно лечение. На мястото на инцидента е извършен оглед от дежурна група на РУП-Пазарджик, образувано е дознание.

Виж коментарите (21)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).