ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
eMAG отваря трети шоурум в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:20 / 16.11.2021Коментари (0)5338
©
На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум на eMAG у нас ще посрещне своите клиенти в пловдивския Mall Plovdiv, ниво +1. Платформата за електронна търговия продължава да разширява шоурум мрежата си в България след двете си физически локации в София. По този начин на клиентите се предоставя още един удобен канал за пазаруване, а с това и много допълнителни предимства.

Шоурумът на eMAG в Пловдив се намира в Mall Plovdiv на ул. "Перущица“ № 8, ниво +1. Той има общо 350 кв.м. търговска и складова площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 11 и 20 ч. за момента при всички необходими мерки за безопасност. Стандартното работно време на шоурума ще бъде от 10 до 21ч. Клиентите ще могат да разгледат, избират и пазаруват от складова наличност от над 4000 артикула от разнообразни категории като телефони, лаптопи, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за лична грижа, малки домакински електроуреди и др. Има и възможност да се правят поръчки на определени продукти от сайта на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място артикули могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Шоурумите на eMAG улесняват и връщането на продукти, като в тях могат да се получават и консултации. На място се предлагат и опции за потребителски кредити. Стойността на продуктите към крайния потребител е еднаква, независимо откъде се поръчва – от вкъщи, офиса, курорт или шоурума, с изключение на специални промоционални кампании.

Новият шоурум на eMAG в Mall Plovdiv отваря ден преди най-голямото шопинг събитие на платформата – eMAG Black Friday, който тази година ще се проведе на 19 ноември.

"Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти от Пловдив и региона в третия ни шоурум в страната и първият извън София. Там те могат да се възползват пълноценно от  предимствата при пазаруване от eMAG и да открият разнообразни продукти в различни категории. Компанията ни продължава да инвестира активно в своето присъствие в България и да разширява бизнеса си, който залага успеха си на първокласно потребителско преживяване, иновации и модерни технологии", казва Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

eMAG препоръчва на клиентите в новия им шоурум в Пловдив да спазват дистанция и насърчава безкасовите плащания за сигурно и безопасно шопинг изживяване. Посещенията в търговския център са изцяло съобразени с настоящите противоепидемични мерки.

За eMAG.bg:

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на почти 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

eMAG предлага в България повече от 1 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 1 000 000 от над 4800 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до над 3000 точки за получаване (куриерски офиси и клоновете на Български пощи), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: