ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Зверска катастрофа на кръстовището на "Шести септември" и "Руски"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 24.03.2010Коментари (101)19547
Тежка катастрофа стана на кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Руски", научи Plovdiv24.bg от свой читател. От полицията уточниха пред наш репортер, че сблъсъкът е станал, когато лек автомобил "Опел Вектра", идвайки от Централна гара прави обратен завой на кръстовището и в този момент е блъснат от BMW Z3, летящо откъм моста на Герджика.

Пострадал е шофьорът на Опела. Той е откаран в болница с контузии на главата. Към момента няма официална информация за състоянието му, но няма опасност за живота му.

Движението в района на жестокия сблъсък е силно затруднено заради двете помляни возила точно по средата на кръстовището. Полицейски патрул регулира трафика.


(с) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 1
25.03.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо трябва всички да сте толкова злобни и завистливи??? И кво от това че е бил с БМВ, защо не погледнете първо кои крив и кои прав. Аз карам джип и нямам дразкотинка от както съм шофьор, но да ви кажа точно тези с опели и други коли на по 20 год са най големмите самоубийци на пътя, защото на него не пука кво ще се случи с колата му от 500 лв и дали ще те удари или ужули.Карат като луди, засичат пътя.....Гледайте фактите....стига с тая завист и злоба
-2
 
 
10 минути след сблъсъка,вече бях сигурен какъв ще ме изкарат по вестниците и сайтовете,мога само да ви кажа на завистливите,че вече си намерих друга кола и дано не ме засичате в бъдеще...знаете къв ще е резултата,уважаемите господа в КАТ ще изаснят кой крив и кой прав,никой не ви ще мнението,на хора чули от тук от там ;)Ай поздрави :)
0
 
 
Аман от разбирачи кой виновен кой не ще прецени кат а клавиатурните рейсъри да замълчат ! Бмв-то минава на зелено значи сичко е ясно , всеки почна да засича като си мисли че винаги ще го пуснат !
0
 
 
Вижте сега искам и аз да добавя нещо.Това момче го познавам много добре от много години сме комший, знам го от малко бебе и искам да кажа че той не е такъв, за какъвто го описвате или че баща му бил ''ШЕВ В КАТ'' и ......да е.... какъв ви е зора,вие хората все гледате на тези богаташчета както ги наричате с презрение.....но не сте прави! на пътя всеки си знае правилата няма значение от къде си от какъв си....сега че този с опела е решил да мине там точно където не ТРЯБВА проблема си е негов.а това че се е блъснал това момче в него ее айде защо е виновен защото има БМВ ли кво, ама ако беше с обикновена лада или жигула никой нямаше да каже нищо нали айде да не спорим а? И на вас може да се случи!!! Това момче с БМВ-то никога не се правил на голям гъзар или да рови гуми за да го забележат,затова може да спорим много има си кой да го харесва и кой да го обича и не мисля че се е правил на нещо на пътя за да го забележат човек като нас е помислете малко и стига с тези тъпи коментари!!!! който не го харесва съжелявам спорете си колко искате
-1
 
 
БАЩА МУ БИЛ ШЕВ В КАТ И неговите парите са твоя личен чар !!!Чудно ако ти беше в болницата,какво щеше да говориш ?
0
 
 
Тия приателчетата на келешчето по-задръстени и от него,а самото келешче да отиде да направи курбан и да се радва,че не е имало повече хора в опела,че сега нямаше да се изявява тук,ами в ареста!
0
 
 
Деляне аз съм госпожата ти от Университета, от вчера те чакам за упражнение защо закъсняваш? Проблеми с БМВ-то?
0
 
 
До шофьора на БМВ-то, понеже виждам, че се изявява в коментарите - виновни сте и двамата. Шофьорът на опела, защото е тръгнал да прави маневра без да е бил сигурен, че не идва автомобил и ти, защото не си предприел нужното, за да избегнеш удара. И на мен са ми изкачали по идентичен начин на това кръстовище и на бул. Дунав и бул. Победа и резултатът е спиране на 5 метра от автомобила. А колкото до тези, които се правят на философи - пак повтарям, че Z3-ката има изключително добра спирачна система и АБС-а е най-малкото й предимство, има също така и спирачен асистент за разпределенеи на спирачното усилие. Карал съм абсолютно същата Z3-ка в щатите и ми се наложи на чисто мокър път да спра заради спряла пред мен кола на една голяма магистрала (гъската после се извиняваше половин час) и колата ни залепи на предното стъкло. Не съм вадил рулетки да меря за колко метра спря от 55 мили до нула, но беше впечатляващо разстояние, аз се готвех за удар (и даже вече си мислех колко ще ме одрусат застрахователите). Затова, нека не драматизираме, но тези коли имат добри динамични характеристики и спирачите са част от тях. Това, че шофьорър на БМВ-то може би до последно не е мислил, че ще има удар е отделен въпрос. Нека не забравяме, че всеки шофьор е длъжен да се съобразява с условията на пътя и да е в бойна готовност да реагира. Пак казвам, че в нормална държава със справедливо застрахователно право и двете страни щяха да го отнесат с по-високи застрахователни ставки. Лек и успешен ден от мен, а на шофьора - по-умната занапред и очите на 10 за всякакви ситуации! Нямай доверие на никой шофьор на пътя и не разчитай, че той мисли като теб.
-1
 
 
Сега като остане без БМВ-то, ще си купи друга количка и ще стане какъв? Познахте! Голфаджия!
0
 
 
Искам да има камери на всяко кръстовище в Пловдив, да се включват една секунда преди да загасне зеленото, после да видим, колко нарушения, ще има и колко хора, ще отнасят глоби.Като глобят няколко пъти, следващия път, ще се замислиш как да караш.Винаги сме на опашката на европа, дори една Турция е на светлинни години преди нас, като качество на пътища и контрол - ЗАЩО, ЗАЩО,ЗАЩО..... ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблеми с водата в Брестовица
Срути се къща в Стария град
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: