Живущи около Алеята на любовта разказаха проблемите си пред Руси Панчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:55 / 17.09.2009
5013
Заместник-кметът по реда и сигурността в Община Пловдив Руси Панчев изслуша днес проблемите на живеещите около т.нар. "Алея на любовта" между Централна гара и Младежкия хълм. На срещата присъства още комисар Ангел Рангелов, директор на ОД на МВР Пловдив. Те изслушаха събралите се около 100-ина граждани, които споделиха, че постоянно имат проблеми с проститутки, наркомани и други, които постоянно се навъртат из квартала. Те са опасни за децата ни, които се прибират по-късно, а и постоянно изхвърлят презервативи, спринцовки и други грозни боклуци, оплака се пред репортера на Plovdiv24.bg възрастен мъж. 

Повечето от хората признаха, че напоследък присъствието на проститутки и наркомани е намаляло драстично, като постоянно са минавали патрулиращи полицаи, както и че при подавани сигнали на 6-166 Общинска охрана са се отзовавали мигновено. 

Срещата се състоя до детската площадка на ул. "Христо Станчев" между блокове с номера 1 и 3. Гражданите също споделиха ежедневните си междусъседските проблеми, а от общината обещаха да обърнат внимание на всеки подаден сигнал.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...
Предприятие обясни разликата между "Разфасовка от птиче месо" и "...
Майка на загинал моторист: Сам поиска да дари органите си, ако с ...
Брутални сцени в църква в Пловдив, раниха полицай!
Полицията взима мерки за мача Локо - Левски
За две седмици затварят възлово кръстовище в "Южен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).